keskiviikko 24. tammikuuta 2007

Keskiviikko

Täään oli taas aika normi päivä.

Käytiin siä virastossa taas kääntyyn ja ei sieltä mitään papereita saanu mitä piti käski meneen muualle kyseleen tää on niin tätä!!!

Siitä sit mopoo maksaan ja kyseleen vähän kustomi hondan käsirahoista (40 000b) joka ratkas et se hankitaan vasta ens syksynä vaikka olin suunnitellu et vois sen jo kohta alle ottaa...

Painuttiin Pitzaunoon moikkaan Ramia siä se pelas poolia Odin kanssa. Istuttiin siinä ja jauhettiin ptä kun Rami sit yllättäen lähti kattoon ostaisko se sen kamelin josta jo aiemmin mainittin ilmeisesti ei ollu ostanu mut koiraa alkanu katoon!!!

Me painuttiin vaimon kanssa Big c tavarataloon täydentään ruoka varastoja ja mulle tarttu uus aiko rohee mopokypärä ja ajo lasit!!! Tässä taas istutaan himassa ja vaikee taas päättää mitä tänään syötäis vaimo haluis phatkapauta ja mä khauphattia saa nähä mitä tulee!!

-Jatu-

23.1

Juu tulee vähän myöhässä tää ku meni juomiseks eilen eli!!!
Makailua himassa ja odoteltiin että vaimon serkku soittaa kun oli sovittu grilli juhlista. Sen uus mies oli tullu just maahan ja näkivät ekaa kertaa maanantaina häät on suunniteltu lauantaille !!

Siellä sitten iltaa istuttiin ja kattelin sen äijän menoo siinä ei se italiaano osannu ees ymmärrettävää englantia puhua joten en jaksanu sen kanssa sen enempiä jutella oli sitä kyllä hauska kattella ja juoda viskiä muitten kanssa !!!

Se on 55 vuotias äijä ja vaimon serkku on 29 saa nähä mitä siitäkin liitosta tulee ku ei ukko pysty ees ruokailun aikaa istuun lattialla niinkun tapana on ruokailla!!! Häissä sen pitää kuitenki pystyy istuun abaut 4 tuntia liikkumatta polvillaan ai ai tulee hauskaa lauantaina!!!!

Eipä siä sit oikeen muuta sukulaisten kanssa istuttiin ja juotiin ja jauhettiin paskaa että sellasta eilen!!!!!

tiistai 23. tammikuuta 2007

Terve!!!

Kivasti menny taas tää päivä..
Piti käydä jossain virastossa päivällä mut niillä oli ruokatauko ja ei jaksettu odottaa 5 minuuttia joten siirrettiin se huomiseen eihän meillä oo muuten mitään tekemistä huomenna!!

Jatkan myöhemmin nyt pitää kirjotella meseen!!!

maanantai 22. tammikuuta 2007

Jaaha päivä alkaa oleen pulkassa!!

Mitäköhän kertois ku ei oo paljoo tapahtunu...
Meni melkein koko päivä riippumatossa makailuun ja vaimon veljen likan (Ice) kanssa ps1:stä pelaillessa!!!
Illalla käytiin sit viä yömarkkinoilla ja Pitzaunossa syömässä muusia. Eipä siellä ollu mitään mainittavaa tapahtumaa suomalaisten kuulumisia 1 joutunut sairaalaan reisiluun murtuman takia mopolla kajauttanu johki en sen tarkemmin kyselly...
Nyt viä hetki mesetystä Tupen kanssa ja nukkuun!!!

-Jatu-
Huomenia taas täältä thaimaasta!!

Aamu alko taas erittäin pilvisenä ja ei uskois kuinka kylmältä tuntuu +24c vaikka suomessa se on jo hellelukemia!!
Heräilin 8 jälkeen aamulla ja parin tupakin jälkeen päätin lähtee kuntoileen kylän ulko punttikselle.
Siinä pikku reenit samalla kattellen ku koirat hätyytteli vesipuhveleita välillä tosin osat vaihtu ku puhveleilla meni hermo!!!!
Nyt on aamupala sänvärit vedetty ja koneella hetki ja sit pitää keksiä mitä tänään puuhais vois vaikka poiketa cityssä pitkästä aikaa!!!

-Jatu-

sunnuntai 21. tammikuuta 2007

Tuli kuuma sittenki pilvet hävis just kun päästiin markkinoille ja kaikki neste minkä joi tuli hikenä ulos. Markkinat oli isot ja sieltä sai ostettua melkein mitä vaan kameleista ja strutseista hiiriin ja kaikkee siltä väliltä (apinoita ei ollu kaupan muuten olisin ostanu)!! Ostettiin kaikenlaista yrttiä ja hedelmää kotiin tuotaviks mutta puolet jäi anopin huostaan. Ittelle ostin maastohousut 100b (noin 2€) jotka oli armaijan käytettyjä ja taskuista löyty tupakin tumppeja!! Kyllä nauratti kun kotona sovitin!!
Kylä kaupasta oli tupakit loppu ja joutu ostaan jo valmiiks vajaan askin kaikkee täällä tapahtuu!!!

Nyt ollaan loppu ilta kotona ja vaan ollaan vaimoo puri suihkussa joku ötökkä ja sormi on nyt aivan jäykkä mut kai se siitä!!!!

Eipä täällä mitään ihmeempää tapahdu katotaan jos veljen muksut tulee viä kylään ja sit nukkuun!! Huomista ja uusia kujeita odotellaan!!!

21.1.07

Pari tuntia sitten heräiltiin pikku krapula päällä kun tuli otettua vaimon veljen kanssa viskiä eilen!! Kohta on suunnitelmissa lähtee jollekkin vestareille yliopiston alueelle. Siitä lisää myöhemmin!Ilma on kiva puolipilvinen eli ei oo liian kuuma!! Jaaha nyt taidetaan mennä!!! Lisää myöhemmin.....